Menu

Islev Vikings måtte nøjes med uafgjort

image
11. oktober 2016 kl. 21:50

Islev Vikings måtte nøjes med uafgjort

Islev Vikings skulle lørdag gæste Vindinge BK i et forsøg på at fastholde den imponerende sejrsstime.
I de to foregående kampe har spillet ikke siddet der, men resulterede alligevel i to sejre.
Spillet mod Vindinge var egentlig fint men kynismen manglede og Islev Vikings måtte tage hjem med 1 point efter en 1-1 hvor adskillige store chancer blev brændt.

Jeg var for engangs skyld ikke til stede til kampen så derfor får i her et kort referat fra Cheftræner Dan Hommel Hansen;

"Vi møder et godt solidt defensivt hold, vi har masser af chancer men får ikke udnyttet dem. I havlegen vælger vi at satse en smule mere offensivt og vender trekanten om på midten, dog får Vindinge scoret kort efter da banens mindste spiller vinder en hovedstødsduel over Daniel Bartelsen og løber videre mod mål. 
Der går dog ikke mere end 30 sek så ligger bolden bag Vindinges målmand, Zoheir sender Emil Jensen i dybden som afslutter kynisk. Resten af kampen presser vi på med et par kæmpe store chancer, desværre ville bolden ikke ind i dag, men vi er okay tilfredse med indsatsen i dag, bolden ville bare ikke ind i dag."

Andetsteds i dag mødte reserverne BK Friheden i en kamp der blev vundet 6-3, et resultat der burde have været langt større.
Begge truppens keepere var ukampdygtige, dette gav debut til Dan Hommel Hansen som diskede op med to drop som aldrig er set større i en Islev Trøje. 
På tavlen kom bl.a. Philip Andersson, lillebror til Daniel Bartelsen, som scorede sit første mål i Islev trøjen.